BIG BANG Festival

Door Zonzo Compagnie BOZAR

Muziek
BIG BANG is een feestelijke ode aan avontuurlijke muziek en klankkunst. Voor het jonge publiek bouwt organisator Zonzo Compagnie Bozar om tot een ritmisch labyrint. Staat jouw klas paraat voor een muzikaal avontuur?

Tijdens de BIG BANG Scholendag worden de leerlingen getrakteerd op een veelkleurig muzikaal programma met muziekvoorstellingen, klankinstallaties en een denderende fanfare. 
Dit jaar op het programma: wonderlijke liederen van de Litouwse Indre Jurgelevičiūté, de levendige voorstelling Wires, Strings & Other Things van The Ark uit Dublin en een swingend concert van het Senegalees-Congolese Duo Seco. Elk traject is verschillend, hoe het traject van jouw klas eruit ziet kunnen we nu nog niet voorspellen. 

 We komen uit onze bubbels! Maar... naar het theater gaan, hoe ging dat alweer? 
Bekijk met de klas dit filmpje ter opfrissing van de gedragscodes in het theater. 

Opgelet! Voor dit project zijn er verschillende startmomenten. Het definitieve aanvangsuur en parcours voor elke klasgroep wordt pas vastgelegd eind september door BOZAR en N22, dit op basis van de inschrijvingen. Eind september/begin oktober bezorgen we je het overzicht van jouw muzikale parcours. 

Credits

Het BIG BANG Festival is een project van Zonzo Compagnie in coproductie met Bozar- met de steun van Klara, Vlaanderen en het Creative Europe Programme van de Europese Unie. 

Coproductie: BOZAR & Zonzo compagnie
In samenwerking met: VGC, Jeugd en Muziek Brussel, Jeunesses Musicales de Bruxelles

Doelgroep(en):

1LJ
Lager - 1ste leerjaar
2LJ
Lager - 2de leerjaar

Duur:

120 minuten

Prijs:

€ 8.00 / leerling
Één leerkracht gratis per 15 leerlingen

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
ma. 07-11-2022 09:00 BOZAR volzet
Wachtlijst Is alles al volzet? Of niet genoeg plaats voor al jouw leerlingen? Gebruik dan de wachtlijst om je interesse te tonen! Reservaties zijn al afgesloten