Sound & Body

Door Ictus

Muziek
Een concert zonder muziekinstrumenten, dat is de uitdaging waar 6 Ictus fellows enthousiast hun handen aan vuil maken, hun tanden in zetten, tussendoor van tafel vegen om er tot slot een stevige lap op te geven.

 In dit concert wordt alles tot muziek gemaakt! Zelfs het publiek wordt er bij betrokken! Een concert voor kinderen, maar ook garagehouders, veroordeelden, meubelmakers en cartoonverslaafden zijn bijzonder welkom en hier is waarom: 

De muzikanten van Ictus halen vier fascinerende partituren uit de kast . Met Homework II, in the garage van Francois Sahran duiken we de garage in voor een onmogelijke herstelling. Met I Funerali dell'anarchico Serantini van Francesco Filidei belanden we naadloos in een rechtszaal waar ook het publiek een woordje kan ‘meepraten’. Vervolgens gaan we thuis aan tafel zitten voor Musique de tables van Thierry de Mey, de problemen worden er besproken en van tafel geveegd. Tot slot brengt Music For Animated Score de hele band, muzikanten en publiek samen rond een geanimeerde partituur die gezamenlijk wordt uitgevoerd. 

Credits

Concept & performance: Ictus, Bozar Studios, Jeugd en Muziek Brussel, ReMuA Sound: Hugues Rogie Artistieke leiding: Tom Pauwels 

Doelgroep(en):

3LJ
Lager - 3de leerjaar
4LJ
Lager - 4de leerjaar
5LJ
Lager - 5de leerjaar
6LJ
Lager - 6de leerjaar

Duur:

50 minuten

Prijs:

€ 6.00 / leerling
Één leerkracht gratis per 15 leerlingen

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
vr. 20-01-2023 13:30 BOZAR volzet
vr. 20-01-2023 09:30 BOZAR volzet
vr. 20-01-2023 11:00 BOZAR volzet
Wachtlijst Is alles al volzet? Of niet genoeg plaats voor al jouw leerlingen? Gebruik dan de wachtlijst om je interesse te tonen! Reservaties zijn al afgesloten