Alles komt goed

Door: The primitives

Theater ALLES KOMT GOED is een grappige en ontroerende voorstelling voor jonge kijkers, die in de zaal evenveel rillingen veroorzaakt als op het toneel..

Omringd door een chaos van kartonnen dozen en verlopen voorwerpen, probeert een aandoenlijke en ietwat onhandige man op leeftijd zowel zijn leven als zijn gedachten te ordenen. Enthousiast duikt hij in zijn herinneringen en verdwaalt hij in een eigenzinnige vertelling vol onverwachte wendingen en wankele situaties.

Humor en spanning wisselen elkaar af, werkelijkheid en fictie versmelten, herinneringen nemen de bovenhand en emoties worden tastbaar.
Zal hij zijn angsten kunnen overwinnen en zijn verleden op orde krijgen? Of krijgen paniek en chaos vrij spel?

Al 25 jaar lang maken The Primitives visueel en absurd theater waarin humor en kwetsbaarheid hand in hand gaan. Ditmaal staat Gordon Wilson alleen op de planken om zijn angsten te verschalken en ons te doen huiveren van genoegen.


Maar het is vooral Gordon Wilson die ons charmeert met Tout va bien (van 8 tot 11 jaar), een diepmenselijke solo. Deze wandelende ramp, die lijkt op Mr Bean, struikelt over zijn herinneringen terwijl hij zijn leven op orde zet. Het verhaal als een waterval (in alle betekenissen van het woord) van een aandoenlijk onhandig kind wordt opgehangen aan een cactus, een theezakje, een opgezette eekhoorn of een wankele stoel. Met een ontwapenende breekbaarheid, nooit nadrukkelijk, behandelt de voorstelling de kleine benauwdheden en grote angsten van de kindertijd.


Credits

EEN VOORSTELLING VAN Gordon Wilson EN Vital Schraenen
EINDREGIE Vital Schraenen
SPEL Gordon Wilson
SCENOGRAFIE EN KOSTUUMS Silvia Hasenclever EN Catherine Somers

Doelgroep(en):
5LJ Lager - 5de leerjaar
6LJ Lager - 6de leerjaar


Prijs:  € 4.00 per leerling

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren


Reservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
vr 11.10.2019 10:30 - 11:20 Essegem (Leopold I-straat 329, 1090 Jette) 110 Log in om te kunnen reserveren
vr 11.10.2019 13:30 - 14:20 Essegem (Leopold I-straat 329, 1090 Jette) 110 Log in om te kunnen reserveren
Wachtlijst Is alles al volzet? Of niet genoeg plaats voor al jouw leerlingen? Gebruik dan de wachtlijst om je interesse te tonen! Log in om te kunnen reserveren