Plons

Door: Compagnie Atika

Theater In deze woordeloze voorstelling is de visuele ervaring essentieel. De scène is ontworpen om ruimte te creëren en verbeelding op te wekken, en samen met de twee ontdekkingsreizigers worden de kinderen meegenomen onder water, ver weg van de school.

Ergens aan de kust. Twee kompanen - de één ijdel, een beetje bang en verlegen, de ander plantrekker en licht onhandig -gaan aan boord van hun koffer-boot voor een kleine rondvaart op zee (of gaat het om een grote reis?). Deze gras-matrozen genieten van de vrijheid en het grote avontuur dat hen wacht, worden verrast door een prachtige zonsondergang en zingen het ene zeemanslied na het andere. Een rustige vaart… tot de wind oprukt en er een storm op zee losbarst. Ondanks al hun inspanningen kantelt de boot, en... plons! de twee avonturiers liggen in het water. De ontdekking van het diepzeeleven begint en heeft een heleboel verrassingen voor hen in petto… We nodigen jullie uit om mee te duiken in een onderwaterwereld waar zeelui muzikanten kruisen, kwallen, walvissen, en misschien zelfs zeemeerminnen… waar ze verre kustlijnen ontdekken, en allerlei soorten onderwaterwezens.


Credits

Concept: Katia Dergatcheff

Regie: Laura Durnez

Van en met: Katia Dergatcheff & Justine Verschuere Buch

Scène, video en kostuums: Alicia Jeannin

Artistieke raad en fotografie Roxane Lefebvre

Doelgroep(en):
0KK Kleuter - onthaalklas
1KK Kleuter - 1ste kleuterklas


Prijs:  € 4.00 per leerling

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren


Reservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten. Opgelet, kies enkel voor het GC uit jouw gemeente (tenzij activiteit op centrale locatie plaatsvindt)

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
do 07.11.2019 10:00 - 10:35 De Zeyp (Van Overbekelaan 164, 1083 Ganshoren) volzet
do 07.11.2019 13:30 - 14:05 De Zeyp (Van Overbekelaan 164, 1083 Ganshoren) volzet
Wachtlijst Is alles al volzet? Of niet genoeg plaats voor al jouw leerlingen? Gebruik dan de wachtlijst om je interesse te tonen! Inschrijvingen zijn afgesloten