Binti (+nagesprek met regisseur)

Door: Frederike Migom

Film De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden zoals haar idool Tatyana. Maar wanneer ze op een dag met haar papa Jovial moet vluchten voor de politie, die hen het land wil uitzetten, ontmoet ze Elias. Terwijl Binti hem al vloggend helpt met zijn Red de Okapi Club, rijpt er bij haar een perfect plan: haar papa moet trouwen met Elias z'n mama, zodat ze in het land kunnen blijven.

Binti is een Vlaamse speelfilm met o.a. Bebel Tshiani (Binti), Mo Bakker (Elias), Joke Devynck (mama Elias) en Baloji (papa Binti). De 12-jarige Binti droomt van een carrière als bekende vlogger.

Regisseur Frederike Migom gaat na de filmvertoning in dialoog met kinderen over het maken van de film Binti. Ze vertelt graag over haar inspiratie voor de film, over het productieproces en ze geeft je de leukste verhalen mee van op de set.  Wist je bijvoorbeeld dat Jovial en Binti ook in het echt vader en dochter zijn?


Credits

CAST: Bebel Tshiani (Binti), Mo Bakker (Elias), Joke Devynck (mama Elias), Baloji (papa Binti)

REGIE: Frederike Migom

SCENARIO: Frederike Migom

MONTAGE: Clemence Samson

MUZIEK: Le Motel

Doelgroep(en):
4LJ Lager - 4de leerjaar
5LJ Lager - 5de leerjaar
6LJ Lager - 6de leerjaar


Prijs:  € 4.00 per leerling

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren


Reservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten. Opgelet, kies enkel voor het GC uit jouw gemeente (tenzij activiteit op centrale locatie plaatsvindt)

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
di 08.10.2019 09:30 - 11:30 Nohva (Peter Benoitplein 22, 1120 Neder-Over-Heembeek) 100 Inschrijvingen zijn afgesloten
di 08.10.2019 13:00 - 15:00 Nohva (Peter Benoitplein 22, 1120 Neder-Over-Heembeek) 100 Inschrijvingen zijn afgesloten
Wachtlijst Is alles al volzet? Of niet genoeg plaats voor al jouw leerlingen? Gebruik dan de wachtlijst om je interesse te tonen! Inschrijvingen zijn afgesloten