CONCERT MAGIQ

Door: Esmé Bos & Bart Voet

Muziek Zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet gaan in ‘Concert Magiq’ op zoek naar het meeslepende van muziek, iets wat peuters zeer intuïtief kunnen beleven, soms heel hartstochtelijk en magisch.

Zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet maken na het heerlijke, intieme ‘wiegelied’, een concert met de mooiste slaapliedjes van hier en elders, een nieuw programma voor dezelfde doelgroep: ‘Concert Magiq’ (werktitel).

Ze laten zich hierbij inspireren door derwisjen, sjamanen en hun repetitieve rituelen, door ritmes, ademhalingen en door de stilte.
Deze keer zullen ze zelf ook muziek componeren en liedjes schrijven - in bestaande en onbestaande talen - over bijzondere momenten in een kleinmensenleven: de eerste keer kijken naar een regenboog, de eerste keer op de bus, of op de zolder van opa en oma, of de ogen van de poes die in het donker licht geven of het zien van de volle maan en de sterren.


Niets evenaart het plezier om de stem van Esmé Bos te horen, behalve haar de liedjes ook zelf zién zingen. Ogen dicht, een glimlach uit de duizend wanneer ze ergens in haar geest de toon ziet die ze zal zingen. Als Bos in de VS woonde, hadden ze haar al lang ’Nightingale’ bijgenaamd. (Peter Vantyghem over de cd ‘Esmé Bos’ – De Standaard).


Credits

Van en met: Esmé Bos en Bart Voet
Decor en techniek: Geert De Wit
Bewegingsadvies: Katja Pire
Kostuums: Lies Marechal
Met steun van: cultuurcentrum MUZE

Doelgroep(en):
1KK Kleuter - 1ste kleuterklas
2KK Kleuter - 2de kleuterklas
3KK Kleuter - 3de kleuterklas


Prijs:  € 4.00 per leerling

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren

Bijlagen:
 lesmap_concert_magiq.pdfReservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
ma 20.01.2020 10:30 - 11:20 Essegem (Leopold I-straat 329, 1090 Jette) volzet
ma 20.01.2020 13:30 - 14:20 Essegem (Leopold I-straat 329, 1090 Jette) volzet
Wachtlijst Is alles al volzet? Of niet genoeg plaats voor al jouw leerlingen? Gebruik dan de wachtlijst om je interesse te tonen! Log in om te kunnen reserveren