Geef mijn hand terug

Door: Bronks

Theater JAN Als God bestaat dan is hij een slechte garagist, zegt mijn vader. JORIS Jan ik vind dat je overdrijft. Je zit hier maar over je ziekte te babbelen en het gaat allemaal over ik ik ik maar hierbuiten....daarbuiten, hé... er zijn mensen, die hebben niets! Beseft ge dat? Die zijn zo arm! Die kunnen niet eens een ziekte hebben. Zo arm zijn die! Hebt ge die al horen klagen?

Geef mijn hand terug’ is een voorstelling over een ongeneeslijke ziekte, het lot, de kwetsbaarheid van de dingen, de reacties van onhandige omstaanders en alle tragische en komische situaties die daaruit voortvloeien. Een gesprek tussen twee vrienden. Zonder taboes en vol humor.


Enkele jaren geleden kreeg Jan De Brabander, vormgever en scenograaf bij o.a. BRONKS, te horen dat hij een ziekte heeft. Een ziekte met als enige zekerheid dat het alleen maar erger wordt. Hoe erg? Hoe snel? Dat weet niemand. 
Jan vertelde zijn verhaal aan Joris Van den Brande, die er een universele theatertekst uit destilleerde. Joris Hessels en Joris Van den Brande brengen dit kwetsbare verhaal op sublieme wijze.

Geef mijn hand terug werd geselecteerd voor het TheaterFestival 2018.


Credits

Van Jan de Brabander en Joris Van den Brande 
Tekst Joris Van den Brande 
Met Joris Van den Brande en Joris Hessels 
Coach Tom Dupont 
Techniek Thomas Clause 
Met de steun van Vlaams Fonds voor de Letteren 

Doelgroep(en):
1M Secundair - 1ste jaar
2M Secundair - 2de jaar
3M Secundair - 3de jaar
4M Secundair - 4de jaar
5M Secundair - 5de jaar
6M Secundair - 6de jaar


Prijs:  € 3.00 per leerling

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren


Reservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten. Opgelet, kies enkel voor het GC uit jouw gemeente (tenzij activiteit op centrale locatie plaatsvindt)

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
vr 08.11.2019 20:00 - 20:55 De Kroon (Jean Baptiste Vandendrieschstraat 19, 1082 Sint-Agatha-Berchem) 60 Inschrijvingen zijn afgesloten