MOENIEWORRIENIE

Door: Collectief Verlof

Theater Moenieworrienie is een beeldende en fysieke familievoorstelling, geïnspireerd op elementen van slapstick. Zowel voor de personages als het publiek is het een verrassende tocht met pieken en dalen, waardoor je op het puntje van je stoel komt te zitten.

‘Moenieworrienie’ is Zuid-Afrikaans voor ‘je moet je geen zorgen maken.’ En laat dat nu net zijn wat de vier personages in deze voorstelling veel te veel doen.  Samen zijn ze onderweg. Naar … ergens, waar zorgen niet bestaan. De bestemming is onduidelijk, maar ze hebben elkaar en ze zijn vastberaden er te geraken. (Als dat maar goed komt!)

De voorstelling vertelt het verhaal van de lange tocht die ze samen afleggen, hoe elk individu ook een deeltje is van een groep en hoe ze gek worden van elkaar, maar tegelijk ook zorgen voor elkaar.

Wie ben je als individu? Hoe ontstaat vriendschap? En hoe waardevol is het als je dat gevonden hebt. Wordt de tocht dan belangrijker dan de bestemming?

Collectief Verlof maakt met Moenieworrienie een energieke en ontwapenende voorstelling over identiteit, vriendschap, en durven gaan voor je dromen.


i.s.m GC Nekkersdal. Scholen uit Laken mogen ook inschrijven.


Credits

Heleen Desmet, Bart van der Heijden, Tom Viaene, Matilde Quirynen

Activiteiten voor scholen uit:
Nekkersdal
Essegem


Doelgroep(en):
1LJ Lager - 1ste leerjaar
2LJ Lager - 2de leerjaar


Duur:  60 minuten

Prijs:  € 4.00 per leerling

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren


Reservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
Wachtlijst Is alles al volzet? Of niet genoeg plaats voor al jouw leerlingen? Gebruik dan de wachtlijst om je interesse te tonen! Inschrijvingen zijn afgesloten
vr 05.02.2021 10:30 - 11:30 Essegem (Leopold I-straat 329, 1090 Jette) 42 Inschrijvingen zijn afgesloten
vr 05.02.2021 13:30 - 14:30 Essegem (Leopold I-straat 329, 1090 Jette) volzet