Reserveren

Inschrijvingen voor het aanbod van GC De Zeyp, GC De Platoo, GC De Kroon, GC Nekkersdal, GC Essegem en GC Nohva gebeuren vanaf nu via deze website.

Reserveren is mogelijk van maandag 10 juni 2019 (vanaf 10:00u) tot 6 september 2019 (12:00).

Reservaties worden geregistreerd als ‘wensen’. Teken in op de wachtlijst indien ‘volzet’ verschijnt. Wij overschouwen alle wensen en verdelen de beschikbare plaatsen zodat elke aangemelde school kan deelnemen. Uiterlijk op 12 september mag je van ons een programmavoorstel voor je klas verwachten op basis van je voorkeuren.

 

Na reservatie via de website ontvang je een automatisch antwoord met een overzicht van je wensen. Deze kan je ook altijd raadplegen in de rubriek “mijn inschrijvingen”.  Uiterlijk op 12 september mag je van ons een programmavoorstel voor je klas verwachten op basis van je voorkeuren.

Opmerkingen met betrekking tot de toegekende reservaties dienen onmiddellijk doorgegeven te worden (uiterlijk op 16 september 2019, 12:00). Daarna ontvang je een finaal overzicht dat ondertekend dient te worden terug gestuurd. Dit dient als contract.

 

Wacht niet te lang met in te schrijven, dat maakt het voor iedereen makkelijker om de puzzel te maken en geeft je ook voorrang op bepaalde activiteiten. Probeer ook reeds bij reservatie het aantal leerlingen zo realistisch mogelijk in te schatten. Jullie krijgen tot maandag 23 september de kans om het aantal aan te passen naar reële cijfers.

 

Programmawijzigingen zijn soms onvermijdelijk. We verwittigen van elke wijziging.

 

We vragen de scholen om in te schrijven in het aanbod van hun gemeenschapscentrum (GC). Je GC kan je het overzicht van hun aanbod bezorgen.Schrijf je in voor het aanbod van een ander GC? Weet dan dat de voorkeur gegeven wordt aan scholen uit die gemeente. Heb je hier vragen over? Neem dan zeker contact op met de verantwoordelijke van jouw GC of via schoolpodiumnoordwest@vgc.be.

 

De school kan voor bepaalde activiteiten middelen aanvragen bij VGC-Onderwijs. De richtlijnen en subsidieaanvraag vind u op de website https://www.vgc.be/ondersteuning/subsidies/onderwijs/subsidies-educatieve-en-gezondheidsinitiatieven-van-scholen. Uiterste indiendata zijn 7 juli en 25 december.