Informatie

Verplaatsing

Ben je niet vertrouwd met het openbaar vervoer? Geef ons een seintje en we bezorgen je graag een trajectbeschrijving van hoe je het makkelijkst met de klas ter plaatse raakt. Leerlingen tot 12 jaar reizen gratis als ze een MOBIB pasje hebben. Dit abonnement is geldig op het MIVB-net en voor -12 jarigen die gedomicilieerd zijn in het Hoofdstedelijk Gewest op het net van De Lijn. Voor kleuters geldt het principe 'maximum 4 kinderen gratis per betalende volwassene'. Lees meer op www.mivb.be.

Extra begeleiding

Sommige klassen zijn groot en vragen extra begeleiding. We bekijken samen met jou welke begeleiding het beste past bij de  betreffende activiteit en wie die kan bieden, ouders of het GC

Begeleiders participeren gratis, maar wij dienen wel op voorhand te weten met hoeveel zij zijn. Sommige voorstellingen hebben maar beperkte plaatsen en we kunnen dus niet altijd voor alle begeleiders plaatsen garanderen. Gelieve de begeleiders ook op voorhand de theatercodes mee te geven, zoals geen gsm gebruik tijdens de voorstellingen.

Extra begeleiding aanvragen doe je via je GC of via schoolpodiumnoordwest@vgc.be