Kronkelore

Door Het fluisterhuis

Muziek
Neem plaats op de achtbaan en maak een spannende luisterreis door het land van jouw verbeelding.

Schreeuw de longen uit je lijf, klater neer in het tranendal of schaterlach voor je leven op de tonen van deze unieke luisterbeleving.
Laat je leiden door de gidsen en zoek een plekje uit in onze muzikale achtbaan van emoties.
 
De voorstelling start met een performance, maar daarna sluit je als toeschouwer de ogen en maak je jezelf op voor een spannende luisterreis door het meanderland van je verbeelding!

 

Na de voorstelling gaan de leerlingen zelf aan de slag tijdens een workshop. Tijdens de workshop verdiepen ze zich in één van de elementen die ze ontdekten tijdens de reis die ze maakten.

 

Het Fluisterhuis creëert poëtische sprookjes met een hoek af voor jong (en minder jong) publiek. Met hun muzikale voorstellingen, geluidsinstallaties, sociaal-artistieke projecten en kunsteducatieve content zet de organisatie in op een fantasierijke wereld vol eigenzinnige klanken en magische beelden. 

Per klas

Credits

concept, tekst, muziek, montage: Jolien Van De Sande - muziek, mixing en mastering: Nathaniel Mon Père - scenografie: Romane Claus - Ontwerp en bouw decor: Studio Kuurjeus - kostuum: Machteld Van de Perre - spel en educatie: Witse Lemmens, Axelle Vienne, Jente Verbist, Jolien Van De Sande - stemmen: Peggy De Landtsheer, Sam D'hondt, Sophie Van Hool, Eveline Den Dooven, Lauren Vervoort - Advies: Adriaan Severins, Peggy De Landtsheer, Winny Ang
Met dank aan en ondersteuning van: Christian Claus, RADAR Mechelen, Imaginair, District Berchem, Op Visite Antwerpen en Het Berchems Cultuurschap. 

Doelgroep(en):

3LJ
Lager - 3de leerjaar
4LJ
Lager - 4de leerjaar

Taalniveau:

Duur:

90 minuten

Prijs:

€ 5.00 / leerling

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Bijlagen:

 Lesmap

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
vr. 02-02-2024 09:00 - 10:30 GC De Zeyp volzet
vr. 02-02-2024 11:00 - 12:30 GC De Zeyp volzet
vr. 02-02-2024 13:30 - 15:00 GC De Zeyp volzet
Wachtlijst Is alles al volzet? Of niet genoeg plaats voor al jouw leerlingen? Gebruik dan de wachtlijst om je interesse te tonen! Reservaties zijn al afgesloten